SHELL PARTNER CLUB 2019

 

Campaniile de marketing organizate de catre Elgeka-Ferfelis Romania, Macro Distribuitor  Shell Lubricants, au ca scop loializarea si motivarea partenerilor, prin punerea la dispozitia acestora intr-un mod extrem de profesional, a unor platforme online extrem de usor de utilizat.

Aceste programe de loializare au un mecanism simplu prin care se acorda puncte bonus pentru fiecare achizitie de uleiuri Shell Lubricants.

Fiecare punct acordat are o valoare stabilita conform mecanismului de campanie, iar in baza punctelor acumulate, partenerii Shell pot comanda din catalog premiile dorite.

Odata cu introducerea in program, fiecare participant va primi un username si o parola pentru deschiderea contului; Punctajul acumulat se poate verifica in orice moment in care Campania este activa. Premiile se pot comanda oricand, nu este necesara inchiderea campaniei pentru consumarea punctelor.

Punctele acumulate pot fi utilizate asa cum este specificat in regulamentul fiecarei campanii active; Dupa inchiderea campaniei, punctele ramase neconsumate in conturile participantilor, se vor sterge automat.

Premiile se vor comanda din catalog si se vor trimite prin curier la adresa completata de catre client la momentul introducerii comenzii!

Pentru mai multe detalii referitoare la fiecare campanie activa va rugam sa consultati reprezentantii de vanzari din cadrul Elgeka-Ferfelis Romania, Macro Distribuitor Shell.

 

Va multumim!