Oricare ar fi domeniul tau de activitate, Shell iti furnizeaza o gama completa de produse si servicii concepute pentru a adauga valoare operatiunilor tale. Lubrifiantii nostri sintetici de inalta performanta ofera o protectie extraordinara, lubrifiere de lunga durata si eficienta sistemului – beneficii dovedite permanent in aplicatii reale. Te ajutam sa reduci costul total presupus de detinerea echipamentelor, prin maximizarea valorii de utilizare a lubrifiantilor Shell.

Selecteaza industria

Agricultura

Lucrand de multi ani cu fermieri si producatori de echipamente agricole, Shell a reusit sa inteleaga in cele mai mici detalii provocarile industriei tale. Ne folosim de aceasta intelegere si cunoastere pentru a crea produse bazate pe tehnologii de varf.

Dealeri de automobile si camioane

Conducerea unei afaceri din domeniul vanzari si reparatii de automobile poate fi un lucru complicat si solicitant. Shell intelege atat afacerea ta, cat si piata locala. Beneficiem de cunostintele si expertiza necesara pentru a-ti sprijini afacerea si a o ajuta sa creasca.

Producatori de automobile si camioane

Descopera modul in care Shell iti poate oferi asistenta, atat ca partener tehnologic, cat si ca partener de afaceri, adaugand valoare produselor si afacerii tale.

Componente auto

Lubrifiantii nostri auto si industriali, bazati pe cele mai inalte tehnologii te pot ajuta sa reduci costurile si sa cresti performanta produselor tale, furnizandu-ti protectie sporita, durata de viata mai mare a uleiului si a echipamentului si eficienta sporita.

Constructii

In domeniul constructiilor, investitia in lubrifiantul potrivit te poate ajuta sa reduci costurile prin eliminarea timpilor morti neplanificati, datorati echipamentului, prin scaderea costurilor de intretinere si prin cresterea duratei de viata a echipamentului.

Flote auto

Dezvoltam in continuu produse care ajuta la reducerea costurilor de functionare si la functionarea eficienta a vehiculelor tale.

Productie

In ceea ce priveste industria prelucratoare, facem eforturi constante de micsorare a costurilor de productie si intretinere. Lubrifiantii Shell te ajuta sa scazi aceste costuri, prin reducerea timpilor morti neplanificati si prin prelungirea duratei de viata a echipamentelor.

Minerit

Gama larga de produse si servicii de specialitate Shell este conceputa in vederea cresterii productivitatii in industria miniera si pentru a aduga valoare afacerii tale, prin maximizarea timpului de productie si a duratei de viata a echipamentelor.

Domeniul energetic

Cresterea eficientei energetice, reducerea emisiilor, maximizarea puterii si minimizarea timpilor morti sunt factori-cheie ai domeniului energetic. Utilizarea unor lubrifianti de inalta calitate contribuie in mod semnificativ la atingerea acestor performante.

Sus