Shell Rimula R6 LME 5W-30, cel mai performant ulei pentru motoare diesel, a fost aprobat pentru prima umplere pentru camioanele MAN EURO 6 produse in Germania. Este prima dată când acest producător de echipamente originale (OEM) a aprobat o companie petroliera cu exclusivitate in furnizarea primei umpleri pentru această categorie de vehicule fabricate in Germania, care sunt concepute pentru a adera la limitele stricte de emisii impuse de legislatia Euro 6. Aceasta demonstrează standardele ridicate și calitatea Shell Rimula R6 LME 5W-30.

Shell_Rimula_MD_Digital_Banners_752x176_R6LME

“Relațiile noastre permanente si de lunga durata cu producătorii de motoare ne permit să înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri si sa dezvoltam in consecinta produse de înaltă performanță, pentru a satisface cerințele lor operaționale, asa cum o face si Shell Rimula R6 LME. Decizia MAN să aprobe acest produs pentru prima umplere pentru camioanele Euro 6 produse în Germania este o dovadă de performanță excelentă a produsului în zonele critice de control a emisiilor și economiei de combustibil”. A declarat Richard Tucker, Director General Shell al Departamentului de Tehnologie pentru uleiuri de motor Heavy Duty.

Shell Rimula R6 LME a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu MAN. LME (emisii reduse, economie de întreținere și de economisire a energiei) ofera nu numai valoare operatorilor de flote prin beneficiile obtinute prin economia de combustibil, dar, de asemenea, îndeplinește cerințele de durabilitate și performanță ale echipamentelor avansate cu emisii reduse, care sunt obligate să se conformeze standardelor Euro 6.

Emisii reduse

Tehnologia exclusiva low-SAPS, care este compatibila cu sistemele de evacuare post-tratare, ajuta la menținerea controlului emisiilor de evacuare (oxizi de azot și pulberi în suspensie).

Reducerea costurilor de intretinere

Combinația dintre sistemul de aditivi de înaltă performanță și tehnologia de baza sintetica de înaltă calitate ofera protectie suplimentara impotriva depunerilor si uzurii conferind durabilitate sporită si intervale extinse intre schimburile de ulei [1].

Economie de combustibil imbunatatita

Preferat pentru prima umplere de ulei si economie de combustibil de catre producătorii de echipamente de top din Europa si demonstrata în mod independent contributia sa la îmbunătățirea economiei de combustibil cu pana la 2% [2].

Shell Rimula R6 LME 5W-30 este un ulei destinat motoarelor diesel grele, aprobat pentru motoarele diesel și GNC și potrivit pentru vehicule Euro 4, 5 și 6.

 

[1] Pe baza datelor obtinute din testele de motor ACEA si specificații OEM.

[2] Bazat pe un test statistic al clientului, pe teren, cu referinta la un ulei de motor SAE 10W-40

Foto: freepik